5K Provocarea Diabetului
Asociațiile Type 1 Dreamers și Sport & Diabetes vă invită la mișcare și vin să vă provoace să luați parte la 5K Provocarea Diabetului.
Please open this page on your phone to join
~or search this code in the Pacer App~
Challenge Code: BGO1689
11/08/2021 ~ 11/14/2021
Use GPS tracking to record 5 km (3.1 mi) in a single session.
Allowed activities: GPS tracked walks, runs & hikes only.
Ca în fiecare an, pe 14 Noiembrie, sărbătorim Ziua Mondială a Diabetului, doar că și anul acesta, în contextul pandemiei, îl vom sărbători de la distanță. Pentru a marca acest moment, vom veni în întâmpinarea voastră cu un GiveAway pe cinste! Asociațiile Type 1 Dreamers și Sport & Diabetes au făcut împreună un plan și vin să vă provoace să luați parte la 5K Provocarea Diabetului. Ne dorim să motivăm comunitatea cu diabet să rămână activă și în această perioadă, fapt pentru care lansăm un challenge virtual în care toți participanții care se înscriu trebuie să alerge sau să meargă pe o distanță de 5 km. Avem și premii pentru cei mai curajoși: marele premiu, un sistem de monitorizare continuă a glicemiei Guardian Connect de la Medtronic. Totodată, oferim altor 5 participanți câte 1 pachet cu produse destinate îngrijirii persoanelor cu diabet. Campanie realizată cu sprijinul Medtronic România. Pentru mai multe detalii și înscrieri, găsiți în link.
Post achievements on social media with #5kprovocareadiabetului #sportsdiabetes #type1dreamers
226
Days Finished
56
Participants
What's a Virtual Challenge?

Virtual Challenges are a fun way to get active with your favorite community. Use the Pacer app to complete your challenge where and when you want.

How do I Participate?

No purchase or payment is necessary to participate. Just download the free Pacer app for your smartphone and follow the instructions below:

Tap the "Join" button above
If you have Pacer already, just tap the join button on this page to jump right in! If you don't have Pacer, you'll be asked to download it first.
Or Search "Challenge Code" within the Pacer app
① Copy the "Challenge Code".
Challenge Code
BGO1689
② Open or Download the Pacer App, and tap the search icon on the home page.
Please open this page on your phone to join